Professional Services

Profiteer van professionals services!

Select is de grootste online marktplek voor tijdelijk werk, met jaarlijks duizenden opdrachten bij honderden directe opdrachtgevers. HeadFirst Group, waar EXPR onderdeel van is, maakt gebruik van Select als platform voor opdrachten, contractering en facturatie. Ben jij op zoek naar een opdracht of ga je starten op een opdracht? Dan kunnen wij jou ondersteunen met Professionals services. Dit voorziet onder andere in snelle betaling van facturen, verzekeringen en persoonlijke ontwikkeling van professionals. Jij kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Premium of Excellent.

Premium of excellent, ook iets voor jou

No cure, no pay

Onze professionals service is op basis van no cure, no pay. Jij geniet direct van een groot deel van de voordelen en betaalt hier pas voor als jij via EXPR een opdracht uitvoert. Vanaf dat moment wordt het bijbehorende tarief per gewerkt uur berekend.

Profiteer altijd van de voordelen

Of je nou door onze bemiddeling of uit jouw eigen netwerk een opdracht verwerft bij één van onze opdrachtgevers, je kunt altijd gebruik maken van de Professional services.

Omzetten wanneer je wilt

Wil je tijdens jouw opdracht de Professionals services upgraden naar Premium of Excellent? Dat kan altijd. Neem contact met ons op om jouw overeenkomst aan te passen.

a

Direct aanvragen

Heb je een opdracht bij een opdrachtgever van EXPR en wil je gebruikmaken van de Professionals services? Stuur een e-mail naar jouw contractmanager binnen EXPR en wij regelen het direct.

 

Zoek je een opdracht? Registreer je in Select, het online platform van HeadFirst Group, waar alle opdrachten van opdrachtgevers van o.a. EXPR te vinden zijn. Kies tijdens de registratie voor Premium of Excellent.