DevOps

a

Op zoek naar een opdracht als DevOps engineer?

Als DevOps engineer ben jij de IT-schakel tussen de afdelingen development en operations binnen een organisatie. Je bent betrokken bij de gehele ontwikkelcyclus van softwareproducten; van de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten, kwaliteitstests, onderhoudsreleases, doorlopende controles en de productaflevering.

 

EXPR biedt toegang tot talrijke opdrachten waar DevOps engineers voor gezocht worden! Neem een kijkje in Select voor het actuele aanbod.

Uitdagende DevOps opdrachten

EXPR zoekt regelmatig DevOps engineers voor gerenommeerde opdrachtgevers waaronder banken, verzekeraars, overheid en energiebedrijven. Wij geven jou als DevOps engineer zo een vliegende start. Reageer op een van de DevOps opdrachten of laat jouw gegevens achter. Wij komen graag met jou in contact.

Passende opdracht

Jouw wensen staan bij ons centraal. Een specifiek tarief, aantal uren of reisafstand. Wij zoeken de opdracht die aansluit en stellen je voor aan aansprekende opdrachtgevers.

Proactieve bemiddeling

Wanneer jouw opdracht bijna eindigt, hebben wij al een volgende voor je klaarliggen. Wij denken met je mee en houden rekening met jouw voorkeuren.

Groot netwerk

Wij hebben nauw contact met aansprekende opdrachtgevers. Daarnaast zijn wij onderdeel van HR-dienstverlener HeadFirst Group, waardoor wij jou nog meer kansen kunnen bieden.

Vakinhoudelijke specialisten

Ons team van vakinhoudelijke specialisten zijn thuis in jouw vakgebied. Hierdoor snappen wij de wensen, expertises en ambities van haar professionals én opdrachtgevers.

Professionals Services

Select is de grootste online marktplek voor tijdelijk werk, met jaarlijks duizenden opdrachten bij honderden directe opdrachtgevers. HeadFirst Group, waar EXPR onderdeel van is, maakt gebruik van Select als platform voor opdrachten, contractering en facturatie. Ben jij op zoek naar een opdracht of ga je starten op een opdracht? Dan kunnen wij jou ondersteunen met Professionals services. Dit voorziet onder andere in snelle betaling van facturen, verzekeringen en persoonlijke ontwikkeling van professionals. Jij kunt kiezen uit drie vormen: Basic, Premium of Excellent.

Opdrachten EXPR

Wij plaatsen de opdrachten van onze opdrachtgevers in Select. Registreer je gratis en blijf op de hoogte van de nieuwste opdrachten.